FOTO Klinka s džeparcem od 42 tisuće kuna: "Moji gay tatice me vole razmaziti"

Foto: Instagram

OSAMNAESTOGODIŠNJA Saffron Drewitt-Barlow ima sve što može poželjeti. Odjevena je u skupocjene marke, živi u raskošnoj vili, a mjesečni joj džeparac iznosi 42 tisuće kuna, piše Metro.

Saffron nije ni glumica ni manekenka, jednostavno je kći dvaju milijunaša Barrieja i Tonyja Drewitta-Barlowa, prvog gay para u Velikoj Britaniji koji je dobio djecu uz pomoć surogat majke.

Saffron i njen brat blizanac Aspen nastali su iz jajne stanice Tracie McCune, a rodila ih je surogat majka Rosalind Bellany. Barrie je otac jednog djeteta, a Tony drugog. Par je također posvojio sina Orlanda koji danas ima 13 godina te blizance Jaspera i Dallasa kojima je šest.

Saffron je prošlog mjeseca napunila 18 godina i pokazala kakvim luksuznim životom živi s bogatim roditeljima i braćom.

Njena garderoba se procjenjuje na vrijednost od milijun funti (8,3 milijuna kuna), a ima toliko skupih cipela i dizajnerskih torbica da bi svaki dan u mjesecu mogla nositi različite.

Kolekcija njenog nakita uključuje Fabergeov prsten vrijedan tri i pol milijuna kuna.

"Znam da imam nevjerojatnu sreću. Tata i tatica vole fine stvari i to je nešto što su prenijeli i na mene", kaže Saffron koja jednog od svojih očeva zove tata, a drugog tatica.

Iako se bogatstvo njenih očeva procjenjuje na 40 milijuna funti, svojoj su djeci dali do znanja da se ne trebaju nadati velikom nasljedstvu jer će većinu novca donirati u humanitarne svrhe.

"Upozorili su me da je vrijeme da nađem posao, iako me vole razmaziti. Oni su sami stekli svoje bogatstvo i žele da i mi učinimo isto", objasnila je.  

Pročitajte više