FOTO Kolinda za susret s kanadskim premijerom obukla pussy bow košulju

Foto: Facebook

PREDSJEDNICA Kolinda Grabar-Kitarović trenutno je u službenom posjetu Kanadi gdje se sastala s glavnom guvernerkom Kanade Julie Payette i kanadskim premijerom Justinom Trudeauom. Ovo je inače prvi državni posjet nekog hrvatskog predsjednika Kanadi od uspostave neovisnosti Hrvatske.

Kolinda, koja u posljednje vrijeme puno pozornosti privlači svojim modnim odabirima, za ovu se priliku posebno uredila. Ovaj put izabrala je kombinaciju ružičastog sakoa te suknje i kaputa u istoj boji. Sve je upotpunila jednostavnim cipelama i frizurom, a kombinaciju je podigla noseći ispod sakoa pussy bow košulju s velikom mašnom. 

U posjetu Kanadi pridružio joj se i suprug Jakov Kitarović koji se pojavio u jednostavnom crnom odijelu i bijeloj košulji s plavom kravatom. 

Predsjednica se fotkama iz Ottawe pohvalila i na službenom Facebook profilu. 

"Hrvatska i Kanada su snažno povezane prijateljstvom i međusobnim poštovanjem. Dijelimo iste vrijednosti, te smo partneri i saveznici u NATO-u i drugim organizacijama. U Kanadi se također nalazi jedna od najvećih hrvatskih zajednica izvan domovine. Jako sam ponosna na ovu zajednicu koja je doprinijela razvoju Kanade i predstavlja snažnu poveznicu između naših zemalja", napisala je uz fotografije. 

Njeni su joj fanovi ostavili brojne lajkove i komentare, a mnogi su naglasili koliko im se sviđa predsjedničin izgled. 

"Bravo za stajling", "Ja sam zaljubljen u tebe predsjednice", "Pamet i elegancija", "Pametna, lijepa, elegantna, naš ponos", pisali su joj oni. 

Pročitajte više