FOTO Nogometaš Lazija optužio seksi ljubavnicu iz Srbije za iznudu novca

Foto: Instagram

IAKO ima suprugu i dvoje djece, nogometaš Lazia Milan Biševac ovih se dana našao u problemima kada je njegova ljubavnica, starleta Božana Vujinović, objavila njihove zajedničke fotografije na svom Instagram profilu.

Navodno je Biševac pola godine u Rimu živio s atraktivnom Božanom, koja je redovno na svoj Instagram profil postavljala fotografije iz rimskih restorana. Na fotkama je redovno pozirala sama, kako to obično starlete čine, ali je novim objavama otkrila da joj večere, haljine i život u Rimu plaća srbijanski reprezentativac i nogometaš Lazia Milan Biševac.

Veza je u međuvremenu pukla, pa se Božana obračunavala i sa suprugom poznatog nogometaša i novinarima prosljeđivala poruke koje su izmjenjivali. Priča je dosegla vrhunac kada je Biševac prijavio ljubavnicu za iznudu novca, navodno po nagovoru supruge.

Božana i dalje na svojim profilima objavljuje sve što mediji objave o njihovoj vezi i trudi se da javnost sazna pravu istinu; da mu je bila ljubavnica i očito se jako ponosi time. Inače, Božanu su mediji više puta povezivali s elitnom prostitucijom, zbog koje je jednom bila i uhićena.

Pročitajte više