FOTO "Ova je upala": Seksi studentica došla prijaviti prijemni pa pokazala guzu, Fejs eksplodirao

Foto: Facebook

"OVAKO je jedna potencijalna brucoškinja došla prijaviti se za prijemni na faksu", stoji u opisu fotografije koja je osvanula u popularnoj Facebook grupi "Dnevna doza lošeg", a koja je izazvala pravu poplavu komentara na društvenim mrežama.

Djevojka u pitanju navodno je došla prijaviti se na Medicinski fakultet u Novom Sadu u odjevnoj kombinaciji prilično neprimjerenoj za bilo koji studij - kratkom topu, visokim petama i vrućim hlačicama. Kako se nagnula ispuniti papirologiju potrebnu za prijavu na fakultet, tako su ostali studenti i djelatnici imali i previše dobar pogled na njenu stražnjicu, no čini se da joj zbog toga nitko nije prigovorio.

"Ova je upala", "Po mom ukusu... Koji faks da se znam i ja prijaviti?", "Položit će ona i bez prijemnog", "Ona je diplomirala", "Ma dobila je odmah i posao", samo su neki od komentara na fotografiju, dok drugi pak ističu da ju je portir trebao zaustaviti na ulazu.

"Pravilo je, naravno, da ne možeš ni na tom fakultetu doći tako odjeven, ali ne treba je zaustavljati portir takvu na ulazu nego majka na izlazu iz kuće, ako već zna gdje je pošla", zaključio je pak jedan od komentatora.

Pročitajte više