FOTO Ovo su najseksi gole cure koje morate pratiti na Instagramu

Foto: Instagram

LJETO je najljepše godišnje doba, pogotovo otkako postoji Instagram. Prsate ljepotice su gotovo gole, putuju, fotkaju se na plažama, bazenima i brodovima, a muška populacija sve to može vidjeti u kratkom roku. 

Iako poznate ljepotice privlače najviše pažnje i medija i Instagram publike, pojedine nepoznate ljepotice izgledaju puno bolje od njih, pa je red da vam neke od njih i otkrijemo.

Francesca Larrain iz Venezuele živi u Italiji i češće je gola nego obučena. Na Instagramu je prati 156 tisuća ljudi. Vi ne?

Elian Molina po zanimanju je vizažistica, ali njezino zanimanje pada u drugi plan kada se skine u kupaći kostim.

Iryna Ivanova hrabro grabi prema tituli najseksi cure na Instagramu. Broj njezinih pratitelja sve je veći, kao i njezine grudi...

Anastasia Kvitko je vlasnica najraskošnijih oblina u Rusiji. Na društvenim mrežama je prati šest milijuna ljudi i svi se pitaju što je na njoj pravo, a što silikonsko...

Sophie Mudd ima grudi koje obožava više od pola milijuna ljudi. Tvrdi da su prirodne i rado ih fotka u oskudnim kupaćim kostimima...

Alejandra Trevino marljivo radi u teretani da svoju guzu dovede do savršenstva, a za grudi se već pobrinuo kirurg. Ili majka priroda?

Jesse Golden je fitness i joga instruktorica koju na Instagramu obožavaju i žene i muškarci. Njezino tijelo je inspiracija ženama, a maštarija muškarcima.

Georgia Heath je idealan model za kupaće kostime i idealno ime koje ćete upisati u tražilicu Instagrama i nikada je nećete prestati pratiti.

Susanna Canzain žari i pali Instagramom. Njezine fotke s egzotičnih destinacija i goli editorijali pravi su raj za muške oči.

Tianna Gregory je fitness instruktorica koja je sama sebi najbolja moguća reklama. Sve žene koje je prate na Instagramu žele guzu kao što je njezina.

Pročitajte više