FOTO Pogledajte zašto je Neymarova seksi sestra promijenila prezime

Foto: Instagram

IAKO to sudeći po njegovom izgledu nikad ne biste rekli, zvijezda brazilske reprezentacije i Barcelone Neymar ima jako seksi sestru. Njeno ime je Rafaella Becran, a njih su dvoje toliko bliski da imaju iste tetovaže.

Početkom godine pisalo se da je Rafaella u vezi s bratovim kolegom Lucasom Limom, no ona živi prilično povučeno te je se jedino može vidjeti na Instagramu i na njenom blogu, s kojeg je poručila da za nju pravila ne postoje.

Za razliku od ostatka obitelji ona se ne preziva da Silva Santos, već je prezime prije nekoliko godina promijenila kako bi bilo jasno da je obožavateljica Davida Beckhama, pišu Heavy. S bratom se pojavila u reklami za slušalice Beats netom prije Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu.

Osim toga Rafaella redovito reklamira obiteljsku odjevnu liniju Elleve Wear, a fotografije često objavljuje na Instagramu. Njeno lice može se vidjeti i na ruci njenog brata koji ju je tamo istetovirao. Ona pak na leđima ima istetovirane njegove oči. Neymaru na lijevoj ruci piše "sorella" što na talijanskom znači sestra, dok njoj na lijevom ramenu piše "Fratello", odnosno brat. 

Pročitajte više