FOTO Političari na glasanje došli sa suprugama, bilo je grljenja, držanja za ruke...

Foto:Igor Kralj/Davor Puklavec/Milan Sabic/Ivo Cagalj/PIXSELL

HRVATSKI su političari danas među prvima pohrlili na glasačka mjesta. Kandidati za gradonačelnike Zagreba i Splita na glasanje su stigli sa suprugama. 

Miroslav Škoro i njegova supruga Kim Ann Luzaich glasali su u Osnovnoj školi Gračani, a ona je stigla u elegantnom kostimu tamne boje koji se sastojao od suknje i sakoa, ispod čega je nosila bijelu bluzu, a oko vrata je nosila ogrlicu. Škoro je također došao u tamnom odijelu ispod kojeg je nosio bijelu košulju. 

Tomislav Tomašević je sa suprugom Ivom glasao u OŠ kralja Tomislava, a oni su stigli u ležernijem izdanju. On je nosio hlače i sportski sako s običnom bijelom majicom, dok je ona na sebi imala traper suknju i vestu te tenisice na nogama. Sa sobom su poveli i psa. Pred kamerama su pozirali zagrljeni. 

Puljak i supruga su na glasanje stigli također u elegantnoj varijanti. On u tamnoplavom odijelu s kravatom, a ona u crnim hlačama i majici, uz koje je izabrala crveni sako i cipele s uzorkom. Na biračko mjesto stigli su držeći se za ruke. 

S Vicom Mihanovićem na izborno mjesto je došla njegova supruga Anita, u crnom kombinezonu naglašenih ramena, a struk je istaknula remenom. Vice je nosio crne hlače i sako, a ležernost su odavali raskopčana košulja i tenisice na nogama. Njih dvoje su se također držali za ruke. 

Pročitajte više