FOTO Prodaje se tajni hrvatski Playboy Mansion, zavirite u njega

Foto: Index Oglasi

U GLAVNOM gradu Hrvatske postoji high-tech stan dizajniran za zabavu i ugodan lifestyle, u kojem bi uživao i glavni junak filmova o agentu 007. Oni koji su vidjeli i znaju što je dobar provod nazivaju ga hrvatskim Playboy mansionom, a dobra vijest za sve željne malo hedonizma jest da je stan na prodaju.

Oglas za zagrebački Playboy mansion smo pronašli na Index Oglasima i odmah nas je zainteresirao.

"Ovaj stan je kao rođen za Playboy partije - već vidim cure kako vam donose šampanjac s jagodama u ovaj vanjski jacuzzi dok projicirate neki film o James Bondu", riječi su kojima ga opisuje poznavatelj zagrebačkog noćnog života.

Stan se nalazi u urbanoj vili sa šest stanova u Remetama, okruženoj vilama novije gradnje, u skrivenoj ulici bez puno prometa. Postojeći četverosobni stan vlasnik je pretvorio u stan s jednom spavaćom i jednom radnom sobom te otvorenim dnevnim boravkom. Prostire se na 102 metra četvorna, potpuno je opremljen te ima vlastiti vrt površine 160 metara kvadratnih. Pripadaju mu dva parkirna i dva garažna mjesta te spremište od 12 kvadrata. Moguće je i korištenje zajedničke teretane u zgradi.

Već ulaskom u stan vlasnik može pritiskom na tipku izabrati ugođaj u kojem želi boraviti, od potpuno osvijetljene prostorije do indirektne rasvjete i lagane glazbe ako se sa svojom gošćom želi baciti na ogromnu, dva metra dugu i široku plišanu kauč-vreću koja poprima oblik tijela osobe koja na njoj leži. Ozvučenje je provedeno kroz cijeli stan, a glazbu je moguće puštati s mobitela, interneta ili jednog od dva hard diska u serveru od stana. Nadograđen je i modulima za wireless puštanje filmova na svim ekranima u kući preko laptopa.

Vani se pak nalazi grijani, od pogleda zaštićeni jacuzzi, opremljen bazenskom tehnologijom pa ne morate brinuti o njegovom pražnjenju ili punjenju. Pritiskom na tipku spušta se projektorsko platno, koje omogućava vlasniku i njegovim gostima da uživaju u kinu na otvorenom. Nakon pića ili dva, s prijateljicom, ili nekoliko njih, vlasnik se može prebaciti u spavaću sobu koja je opremljena brojnim gadgetima. Ovo je samo jedna od situacija u kojima će vlasnik stana moći uživati, a sve ostale prepuštamo vašoj mašti.

Ipak, važno je napomenuti da je stan osmišljen za zabavu i ugodan lifestyle pa nije baš prikladan za obitelji. Aktualni vlasnik nam je otkrio da je našao ljubav te mu ovakva party oaza više nije potrebna zbog čega ju je odlučio prodati.

Ako ste zainteresirani za kupnju stana, želite maštati o mogućim situacijama u njemu ili vas zanima cijena ovog muškog raja, bacite pogled na oglas.

Pročitajte više