FOTO Prvi zagrebački grupni lov na Pokemone nije dobro završio

Foto: VedranTolić/Index

"ORGANIZIRANO je okupljanje obožavatelja igre Pokemon Go koje će se 17. srpnja održati na području zagrebačkog Jaruna s ciljem druženja i lova na virtualne Pokemone", vijest je koja je oduševila sve ljubitelje ove igrice koja je u dva tjedna postala tema broj jedan, ne samo u Hrvatskoj nego i u svijetu.

Priliku da ne samo love Pokemone, nego upoznaju i druge Poke trenere, nije propustilo nekoliko desetaka Zagrepčana koji su se u nedjelju u 19 sati okupili na glavnom ulazu na Jarun.

Na njihovu žalost od potrage na kraju nije bilo ništa jer otkako je igra postala dostupna i Hrvatskoj, serveri stalno padaju i ponekad je nemoguće uopće se i logirati.

Nakon nekoliko pokušaja i kratkog druženja razišli su se, prije toga dogovorivši se da će opet pokušati sljedeće nedjelje.

"Poslije prvog eventa koji je bio prekinut usred serverskih problema odlučili smo prebaciti event na sljedeći tjedan. Isto mjesto, isto vrijeme. Povedi prijatelje i zabavi se kao nikada do sad. Za one koji ne znaju nalazimo se na Jarunu kod glavnog ulaza u nedjelju u 19:00 i zajedno krećemo u potragu za Pokemonima, jer 'moramo skupit sve'. Zašto Jarun?! Zbog rijetkih Pokemona, viđenih samo oko Jarunskog jezera", poručili su putem Facebooka. 

Pročitajte više