FOTO Razlog zbog kojeg je Instagram ugasio račun seksi fitness zvijezdi razbjesnio žene

Foto: Instagram

AKO INSTAGRAM nekome deaktivira račun, vrlo vjerojatno to se dogodilo zbog golotinje. Pravila nalažu da pokažete li seks, genitalije, zumiranu guzicu ili ženske bradavice, dobit ćete "izgon." No, što se smatra previše seksi ili previše vulgarnim?

Fitness zvijezda Brittany Perille Yobe snimke poput ove na Instagramu objavljuje redovito već gotovo dvije godine i u tom procesu prikupila je preko 900 tisuća pratitelja. No, zbog jedne takve snimke vježbanja, u šestom mjesecu trudnoće u kojoj joj se vidio trbuh kao i na prethodnoj, njezin račun je deaktiviran. Dobila je poruku kako ne slijedi pravila ponašanja, a kao razlog za deaktivaciju računa navedena je seksualna sugestivnost odnosno golotinja.  

"Nisam radila ništa što ne radim u drugim snimkama koje objavljujem već dvije godine. Ništa nije bilo neuobičajeno - osim majčinskog trbuha koji je za Instagram bio očito previše", rekla je ljuta na licemjerje, piše Unilad. Na odluku se, naravno, žalila i njezin račun ponovo je aktiviran, bez dodatnog objašnjenja. Nakon povratka na omiljenu društvenu mrežu, snimke i dalje objavljuje, pa pretpostavlja da je ipak bila riječ samo o greški Instagrama.

Pročitajte više