FOTO Rendgenska snimka otkrila tajnu koju je cura skrivala od mame mjesecima

Foto: Twitter

SASVIM sigurno puno je onih koji skrivaju pirseve od roditelja, no jedna majka šokirala se kad je na rendgenskoj slici uočila kako joj kćerka ima probušene bradavice.

Sydney Allen iz Clearwatera u Floridi bradavice je probušila u lipnju, što joj je bio rođendanski poklon od sestre. Sydney i njezina sestra odlučile su to držati od majke s obzirom na to da je "pomalo konzervativna po pitanju izgleda i mrzi tetovaže i pirsinge".

"Kako nisam često bez majice, mislila sam da će to biti laka tajna za čuvanje", otkrila je 20-godišnjakinja za BuzzFeed News. No na njezinu žalost to se promijenilo kad je prošli tjedan išla na rutinski rendgenski pregled, a sa sobom je povela majku.

Sydney pati od siringomijelije - rijetkog stanje koje može dio leđne moždine napuniti tekućinom - zbog čega redovito ide na preglede. No sad je bila prvi put otkako je probušila bradavice, a ono što nije znala je da se na rendgenu vidi metal.

"Mama mi je danas saznala da imam probušene bradavice", napisala je na Twitteru, no objavu koja je postala viralna je obrisala. "I moja mama tako je saznala", "Ova fotografija me baš nasmijala", tek su neki od komentara.

 

Pročitajte više