FOTO Simona iselila iz Hrvatske, ali moli za repku: "Samo jako i hrabro naši Vatreni!"

Foto: Facebook

VOJSCI poznatih i nepoznatih Hrvata koji na društvenim mrežama navijaju za Hrvatsku uoči večerašnjeg sraza sa Španjolskom priključila se i Simona Ištvanović, odnosno Simona Mijoković.

Nakon vjenčanja Simona je s novim suprugom Stanislavom i kćerkicom Gabi odselila u Austriju, no tek ondje su je obuzeli domoljubni osjećaji pa je odlučila reprezentaciju bodriti molitvom, ali i putem društvenih mreža.

"Od sveg SRCA molimo za našu reprezentaciju i navijamo! Samo jako i hrabro naši Vatreni!", napisala je Simona i pozvala sve da se uključe u bitku za "bojenje" Eiffellovog tornja u hrvatske nacionalne boje. Svoj obol dali su i njeni fanovi, a mnogi od njih odlučili su moliti i za navijače.

"Godina milosrđa radujmo se i djelujmo, činimo dobra djela a Gospodin će da nagradi naš trud pa tako i naše Vatrene, sve skupa vas blagoslovio Milosrdni Gospodin a svima onima koji imaju nemirnu savjest i zle namjere, Gospodine blagoslovi i njih svojom ljubavlju da im udovi nogu i ruku nemogu napraviti nikakvu provokaciju tebi je sve moguce Gospodine Isuse Amen", kaže jedan od komentatora s kojim se i Simona složila.

Pročitajte više