FOTO Sjećate li se Abby iz NCIS-a? Ovih 6 stvari o njoj sigurno niste znali

Foto: Instagram

SLAVNU glumicu Pauley Perrette većina fanova obožava zbog njenog utjelovljenja simpatične Abby Sciuto iz popularne serije NCIS, u kojoj je utjelovila genijalnu crnokosu forenzičarku. No u stvarnom životu 47-godišnja Pauley je velika humanitarka, a ovih šest stvari o njoj sigurno niste znali.

1. Perrette je jako dobro poznata po svojoj crnoj ravnoj kosi i šiškama, no budući da godinama boji kosu u crno, malo tko zna da je zapravo prirodna plavuša.

2. Sjajna je kuharica, a specijalnost su joj slastice. Štoviše, toliko voli peći kolače da je taj svoj hobi pretvorila i u posao: danas je suvlasnica Donna Bell's pekare u New Yorku, a lani je izdala i vlastitu kuharicu.

3. Iza simpatične Abby u stvarnom je životu težak brak s glazbenikom i DJ-em Francispm "Coyoteom" Shiverom. Brak je dramatično završen 2004. godine, godinu dana kasnije Perrette je zatražila i zabranu prilaženja nasilnog supruga, a on je to dva puta prekršio. Posljednji je to put učinio lani, zbog čega je završio u zatvoru.

4. Pauley je i sjajna pjevačica i glavni vokal LA grunge rock benda Lo-Ball. Njen je bend ujedno i na soundtracku poznatog filma Legally Blonde sa singlom "Can't Get Me Down". Neke od njihovih pjesama korištene su i u samoj seriji NCIS.

5. Za razliku od većine drugih glumaca, Abby se pojavila u baš svakoj od epizoda NCIS-a još od premijernog nastavka 2003. godine. Konkretno, riječ je o oko 300 epizoda. Njena je popularnost povremeno, prema nekim anketama, bila u rangu Toma Hanksa i Morgana Freemana.

6. U studenom prošle godine Pauley je ispred njenog doma u Hollywood Hillsu pokušao ubiti beskućnik. Prema njenom opisu, muškarac ju je srušio na tlo i udarao u lice, cijelo vrijeme vičući da će je ubiti. Kasnije je uhićen i osuđen zbog napada, a glumica je unatoč tome i dalje jedna od velikih zagovornica pomoći beskućnicima.

Pročitajte više