FOTO Sjećate se Otimačice? Gabriela Spanic i u 45. godini izgleda sjajno

Foto: Instagram

GABRIELA SPANIC, nagrađivana venezuelanska glumica i model, najpoznatija po ulogama u latinoameričkim telenovelama poput Otimačice (1998.), već četiri godine nije se pojavila na TV-u, a ove godine priželjkuje se vratiti na velika vrata.

"Voljela bih snimiti veliku seriju i da se jakim likom vratim u punom sjaju u svijet sapunica. Puno bi me usrećilo i da se oprobam na velikom platnu, ali ne kao glumica već da napišem scenarij i režiram film", rekla je nedavno.

"Osjećam da će mi ova godina donijeti mnogo toga dobrog i da će se ispraviti nepravda koja mi je nanesena", govori glumica koju su posljednjih godina zaobilazili producenti.

Osim glumom, Gabriela je punila tabloide pričom o odnosima sa sestrom blizankom. Često je bila na meti kritika da je pretjerala s plastičnim operacijama, no danas po mnogima i u 45. godini izgleda sjajno.

Ona tvrdi da se estetskom zahvatu podvrgnula samo jednom, a posljednjih nekoliko godina bavila se pjevanjem te je napisala kuharicu. Hoće li se uspješno vratiti na male (ili velike) ekrane, ostaje za vidjeti.

Pročitajte više