FOTO U BB kuću večeras ulazi dvoje bivših bigbrotherovaca: Sjećate li se ovog dvojca?

Screenshot: Facebook

SJEĆATE li se Rine Dehni i Alena Macinića? Dio najpoznatije ekipe stanara Big Brother kuće vraća se na mjesto zločina. Nakon Alenovog vatrenog krštenja u prvoj ikad emitiranoj sezoni Big Brothera u Hrvatskoj i Rinine tajlandske avanture, ovaj osebujan par ponovno ulazi u najslavniju Kuću.



Rina i Alen će se poput ostalih stanara boriti za bogatu nagradu, ali će u prvom tjednu svog boravka u Kući imati i posebnu misiju. Ovaj je tjedan stanarima bio paklen i pun neugodnih iznenađenja. Večeras će konačno doznati je li njihovoj muci došao kraj i jesu li prošli tjedni zadatak. O tome im, naime, ovisi budućnost u Big Brother kući. Ukoliko su svi strahovi i Fabijeva tajna misija uspješno svladani, stanare čeka tjedan u raju. Ukoliko nisu, pakleni tjedan će se pretvoriti u paklenih četrnaest dana.



Prije tjedan dana stanari su odradili i svoje prve prave nominacije, a večeras ćemo saznati za koga će od petero nominiranih završiti reality avantura. U borbi za ostanak u Kući su Tamara Posavčić, Ivica Trušček, Marina Raguž, Violeta Terček i Romano Obilinović kojemu neće biti lako ako večeras izađe.

Naime, u goste Marijani Batinić u BB studio dolazi Saša Muhek, zaručnik Marine Raguž, koji će sigurno imati što reći na činjenicu da su njegova draga i splitski nogometaš u posljednje vrijeme u Kući i više nego bliski. U goste stiže i njihov donedavni sustanar Branimir Kamber, a što će reći o svojevoljnom izlasku i hoće li pakleni tjedan završiti vatrenim raspravama u studiju, vidjet ćemo u večerašnjoj live emisiji.

Pročitajte više