FOTO Zasjenit će žene naših nogometaša: Upoznajte seksi Čehinju Renatu Langmannovu

Foto: Instagram

TRIBINE će danas biti pune lijepih navijačica koje će odvraćati pažnju s igre. Osim hrvatskih ljepotica, na tribinama će se pronaći i pokoja češka krasotica, među kojima je najistaknutija Renata Langmannova.

Zgodna Renata je supruga češkog reprezentativca Martina Fenina, a svojom ljepotom je osvojila mjesto na apsolutno svakoj rang listi najljepših boljih polovica, odnosno WAGsica, Eura. Plavuša se bavi, vjerovali ili ne, manekenstvom, a 2006. godine je ponijela titulu Miss Češke. 2012. godine je završila Policijsku akademiju.

Manekenka je veoma aktivna na društvenim mrežama pa redovito objavljuje detalje iz svoga života. Kao većina Čeha i ona često svoje ljetovanje provede u Hrvatskoj pa je na njenom Instagram profilu moguće vidjeti i fotografije iz Dubrovnika.

Njen suprug Fenin je češki napadač kojega su na početku karijere nazivali najvećim češkim talentom, no trenutno ne igra ni za jedan klub. Dok ovaj 29-godišnjak bude vodio bitku s hrvatskim stoperima na terenu, njegova će lijepa Renata voditi bitku s hrvatskim ljepoticama na tribinama. 

Unatoč svemu, jasno je tko će iz tih bitki izaći kao pobjednik.

Pročitajte više