FOTO Žene s kojima živi već znate, sad upoznajte prelijepu Candymanovu kćer

Foto: Twitter

TRAVERS BEYNON poznatiji kao Candyman jedan je od muškaraca koje nazivaju kraljevima Instagrama. I dok se o njegovom stilu života zna sve zahvaljujući stalnim objavama na toj društvenoj mreži, manje je poznato da on ima 15-godišnju Kćer Luccianu.

Ta školarka nedavno je krenula očevim stopama i počela se baviti manekenstvom, a nada se da će postići međunarodni uspjeh. Prije nego što je postao duhanski tajkun, Travers je bio maneken.

Lijepa Lucciana već se našla s nizom poznatih njujorških fotografa kako bi snimila zavidni book, a sastala se i s predstavnicima najprestižnijih američkih modnih agencija. Kako piše Daily Mail, otac joj je posljednjih godina davao savjete kako postati manekenka, od toga kako hodati pistom do toga kako pozirati pred fotoaparatom.

Candyman je svoju karijeru započeo kao igrač australskog nogometa, a potom se prebacio na manekenstvo te se preselio u Sjedinjene Američke Države. Lucciana je za Daily Mail Australia rekla da želi postići ono što je postigao njen otac i učiniti ga ponosnim.

"Radit ću naporno kako bih postala top model. On nije normalni tata, on je cool tata, drugačiji je i zato je najbolji tata na svijetu. Zbilja sam ponosna na njega i privilegija je imati tako cool tatu", rekla je Lucciana, koju je Beynon dobio u braku s Miss svijeta 1991. godine Ninibeth Leal.

Pročitajte više