Fotograf kraljevske obitelji: Vjenčanje Meghan i Harryja bilo je užas i katastrofa

Foto: EPA

Fotograf Arthur Edwards, koji fotografira kraljevsku obitelj od 1977., kaže da mu je bilo užasno na vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle 2018. u kapelici svetog Jurja u dvorcu Windsor. Šest godina nakon što je par rekao "da", Edwards je otkrio detalje u novom intervjuu za Sun.

Kaže da mu je Harry taj dan dodatno otežao posao. "Bilo je grozno. Sada vam mogu reći - to su bile najgore kraljevske zaruke i vjenčanje koje sam ikada radio. Zato što je Harry bio odlučan da nas drži podalje što je više moguće", rekao je 83-godišnji Edwards.

"Sve sam morao raditi na dugim objektivima. Imao sam objektiv od 800 milimetara koji je fotografirao goste koji su dolazili. Fotografi koje su oni angažirali za posao bili su bliže. Bilo je jednostavno nemoguće postići dobar kadar", opisuje.

"Katastrofa"

Štoviše, Edwards je bio posebno frustriran kada su mladenci prošli u kočiji jer on nije mogao dobiti najbolji kut. "A onda su prošli pored mene u kočiji i pogledali su na drugu stranu", prisjetio se. "Za mene je to bila katastrofa."

"Je li to bilo namjerno? Htjeli su da se osjećate nepoželjno?" upitao je novinar Suna. "Tako sam se osjećao", odgovorio je Edwards. "Nisam samo ja. Cijeli britanski tisak je na mnogo načina bio loše tretiran."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.