Fotografije sve govore: Aleksandra Prijović održala peti koncert u Areni Zagreb

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL/Ranko Suvar/CROPIX

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ održala je peti koncert u Areni Zagreb i postala apsolutna rekorderka. Na petom koncertu su se, kao i na prethodnima, okupile tisuće Aleksandrinih obožavatelja. 

"Moram vam priznati da ste mi nedostajali sinoć. Navikla sam nekako svaku večer pjevati u Areni. I kada me pitaju, a pitaju me, koja je večer bila najbolja, uvijek kažem 'ona koja slijedi'. Za mene je svaka večer s vama najbolja.

Želim da uživate večeras, kao što sam ja uživala sa svima vama ovih dana i hvala na gostoprimstvu u ime moje cijele ekipe i u moje ime. Osjećali smo se kao kod kuće. Želim da večeras napravimo najbolju žurku", kazala je Aleksandra na početku petog koncerta.

Pet njezinih kolega nastupilo je na zadnjem koncertu

Na zasad posljednjem koncertu Aleksandri su gosti bili Dejan Matić, Maja Berović, Osman Hadžić, Dejan Kostić i MC Stojan.

"Velika je čast i zadovoljstvo biti dio ove sjajne priče i biti prijatelj Aleksandre Prijović i njezine obitelji. Aleksandra je po tko zna koji put dokazala da se snovi ostvaruju i da kvaliteta, ona prava, ispliva na vrh. Želim da ti tako bude i narednih sto godina", rekao je Dejan.

"Ja samo sretna što sam večeras uz tebe i što mogu svjedočiti ovakvom uspjehu i pisanju povijesti na Balkanu i ostvarenju dječjeg sna. Ja ti od srca želim da nastaviš sjajiti jer si najsjajnija zvijezda. Ti si sve ovo zaslužila", rekla je Maja. 

Pogledajte fotografije s petog koncerta:

 

O Aleksandri se u Hrvatskoj, ali i regiji, ovih dana najviše priča. Ne postoji osoba koja nije čula da Prijović ima koncerte u Areni Zagreb, kao što ne postoji korisnik društvenih mreža koji nije vidio barem jedan video s njezinog koncerta.

Karte za koncerte razgrabljene su preko noći, točnije, ulaznice za prva tri koncerta prodane su u 24 sata, dok je za četvrti bilo potrebno malo više od 48 sati. I peti koncert prodao se u svega nekoliko dana. 

Mi smo se stoga odlučili prisjetiti kako su izgledali Aleksandrini koncerti održani 1., 2., 3. i 4. prosinca ove godine.

Prvi koncert

Najveći fanovi razgrabili su karte za prvi koncert.

"Dobra večer, Zagreb. Moram vam priznati jednu stvar - pred svaki koncert isplaniram što je ono što želim reći kad izađem pred publiku, ali imajući u vidu što se izdogađalo u posljednjih par mjeseci, shvatila sam da ne znam što da vam kažem osim hvala.

Hvala od srca za ljubav, za podršku i hvala što smo zajedno uradili nešto što nitko dosad nije. Ja ću vratiti na jedini način koji imam, a to je pjesmom, srcem i dušom. Hvala vam za sve", rekla je Aleksandra prve večeri zagrebačkoj publici. 

Te su se večeri Aleksandri na pozornici pridružili Aco Pejović, Željko Samardžić i Dejan Kostić. "Čast i zadovoljstvo mi je što si tu sa mnom", rekla je Aleksandra Prijović. "Iako si bolestan, došao si. Ovo ti nikada neću zaboraviti", dodala je.

>> Razgovarali smo s ljudima na Aleksandrinom koncertu: "Ne slušam je, ja sam pratnja"

Nakon prvog koncerta Aleksandra je održala i konferenciju za medije. "Ja trenutno živim svoje snove. Uvijek sam vjerovala da se isplati ići svojim putem. Trudit ću se nastaviti raditi ovako kako sam sada radila i napredovati. Trenutno sam toliko sretna zbog svega što se događa i idem dalje", poručila je tada.  

Drugi koncert

Pred zagrebačku publiku na drugom koncertu Prijović je dovela Milicu Todorović, Bojana Vaskovića iz Lexington benda te ponovno Dejana Kostića. Uz svoje poznate hitove, Aleksandra je na tom koncertu izvela i pjesme hrvatskih izvođača na oduševljenje publike.

Pjevačica je u jednom trenutku na sceni pjevala Dođi, pjesmu Parnog valjka koju inače obožava. Potom je zamolila da joj donesu čašu viskija te je nazdravila s publikom. "Kakva noć", napisala je na Instagramu nakon drugog koncerta.

>> VIDEO Fanovi nakon koncerta Aleksandre Prijović zaplesali kolo u garaži Arene

Treći koncert

Na treći koncert u Areni Aleksandra je dovela MC Stojana i Teu Tairović. Prijović je najprije sama zapjevala Teinu novu pjesmu Budalo, a zatim joj se Tairović pridružila na pozornici i zahvalila na pozivu. "Neka živi ljubav. Neka gori Balkan", rekla je Tea i izazvala ovacije publike.

Na tom je koncertu Aleksandra zaplakala zbog tete i majke. 

"Vidim baku i deku kako plaču, samo vi meni plačite od radosti, ali mama, mama ti nemoj plakati… Uspjeli smo svi zajedno, znate da vas volim najviše na svijetu", rekla je pjevačica.

"Ne zamjerite što večeras pričam puno više nego obično, ali moram reći jednu stvar. Kada sam se natjecala u Zvezdama Granda, moja majka je izgubila posao zato što me vozila svakog vikenda na natjecanje, žrtvovala je svoj posao zbog mene i, naravno, dogodilo se da je financijski bilo teško, a moja teta je bila tu.

Nikada neću zaboraviti kada je poslala novac da bih ja kupila haljinu za natjecanje. Tako da hvala vam što ste došli iz Njemačke ovdje večeras… Puno vas volim i hvala vam za sve što ste učinili za mene. Uvijek sam ponosna na sve što sam prošla...", rekla je Prijović, kojoj je na trećem koncertu bilo, kako je kazala, toliko dobro da je zaboravila snimiti selfie.

Četvrti koncert

Na četvrtom koncertu vladala je apsolutna ludnica u Areni Zagreb. Aleksandri se najprije na pozornici pridružio Saša Matić i zajedno su otpjevali duet Ko si ti. 

"Aleksandra je večeras dokazala da glazba i ljubav nemaju granica kad ste vi u pitanju. Aleksandra, ja ti želim, kad sljedeći put budeš pjevala ovdje - ne pet, ne šest, najmanje 10 ovakvih koncerata", rekao je Saša. Te je večeri zapjevala i Nataša Bekvalac.

A onda je uslijedio još veći spektakl. Na pozornicu je izašla Jelena Rozga. "Dugo se bavim ovim poslom i upoznala sam puno ljudi. Ali su rijetki kao ona. Tako je divna žena", rekla je Aleksandra Rozgi.

Zajedno su otpjevale pjesme Ginem, Minus i plus te Dani su bez broja. Na oduševljenje zagrebačke publike na pozornicu je izašla Lepa Brena te je s Jelenom i Aleksandrom otpjevala Hajde da se volimo.

"Kad je Brena prvi put bila gost na mojem koncertu, dugo sam razmišljala kako da je najavim. Onda sam shvatila - ona je najveća ikada, Lepa Brena! Hvala vam što ste mi uvijek bili poput majke. Puno vas volim i jako sam sretna što me vi savjetujete i što živim u vašem vremenu", rekla je Prijović Breni na pozornici.

Zatim su zajedno zapjevale pjesme Poželi sreću drugima i Čik pogodi. 

Fanovi negoduju zbog izbora gostiju

Naravno, bilo je onih obožavatelja koji su izrazili nezadovoljstvo rasporedom gostiju po danima. Neki smatraju da je atmosfera na njezinom četvrtom koncertu bila višestruko bolja nego na prvom te da je pjevačica najbolje goste sačuvala za četvrtu večer.

Nakon što je Aleksandra objavila video s četvrtog koncerta, u komentarima su joj se javili fanovi koji smatraju da su oštećeni te da nije u redu da oni koji su prvi kupili kartu ne dobiju najveći spektakl od pjevačice.

>> Zagrebački fanovi napadaju Aleksandru: "Ne bih išla više, nepravedno je"

Pročitajte više