Francuski mediji "otkrili" lijepu suprugu Darija Šimića: Ivu Jerković?!

"IVA JERKOVIĆ je 29-godišnja hrvatska manekenka, koja je najpoznatija po tome što je supruga Darija Šimića", piše francuski "7sur7" koji je objavio 45 fotografija lijepe Ive te je zamijenio s Šimićevom suprugom Jelenom s kojom hrvatski nogometni reprezentativac ima troje djece.

"Žene nogometaša" rubrika je u kojoj francuski portal redovito objavljuje njihove golišave fotke, a s obzirom na Ivino priznanje, koje je prije godinu dana za talijanske medije izjavila - da su "ona i Dario Šimić više od prijatelja",  nije ni čudo da su je Francuzi prepisali zgodnom nogometašu. O njezinoj spornoj izjavi komentar nije dao Dario, niti ona sama, tako da je njihov odnos ostao poprilično nejasan.

Također, cijelu priču nije komentirala ni Darijeva supruga i majka trojice njegovih sinova, koja je nedavno ostala bez oca. Podsjetimo, otac Jelene Šimić, prave Darijeve supruge nedavno je poginuo nakon što je pao s ljestava. Budući da je nekadašnji igrač Milana ponovno potpisao za zagrebački Dinamo, upravo je on najveća potpora svojoj supruzi, uz sina Roku, Viktora i Nikolasa.

Pročitajte više