Francuski voditelj tvrdi: Priče o curama su laž, ovo je dečko Cristiana Ronalda

Foto: Instagram

O SEKSUALNOJ orijentaciji najboljeg nogometaša na svijetu Cristiana Ronalda dugo se špekulira, iako je godinama bio u vezi s ukrajinskom ljepoticom Irinom Shayk. Posljednjih mjeseci sve su glasnija šaputanja da je u vezi s marokanskim borcem, Badrom Harijem, s kojim često ide na putovanja.

Francuski voditelj Daniel Riolo tvrdi da je Cristiano homoseksualac te da se mjesecima viđa s marokanskim kick-bokserom Badrom Harijem. Te je tvrdnja prvi put iznio u emisiji "Ne diraj u sport" na francuskoj televiziji, a kasnije su je prenijeli brojni tabloidi diljem svijeta, uključujući britanski Metro.

Riolo tvrdi da je Ronaldo toliko zaljubljen u Marokanca da poslije treninga privatnim avionom odlazi iz Madrida u Maroko kako bi se našao s njim. Čelnici Reala navodno znaju za tu romansu i brinu se kako će Ronaldov privatni život utjecati na njegovu karijeru, posebice kad se za ovu vezu sazna u javnosti.

"Cristiano i Badr nisu samo prijatelji, oni su više od toga. Ronaldo tri ili četiri puta tjedno ode privatnim avionom u Maroko da bi vidio svog prijatelja", rekao je Riolo.

Svoje tvrdnje potkrepljuje fotografijama s Harijevog Instagrama, na kojima Marokanac drži portugalskog nogometaša, a u potpisu fotografije stoji da su upravo vjenčani.

Ako su ove tvrdnje istinite, Ronaldove veze sa ženama samo su dio paravana osmišljenog od strane njegovog PR tima.

Glasine da je nogometaš homoseksualac dodatno je prije nekoliko godina raspirila Rihanna, koja je nakon njihovog druženja rekla: "Imam mnogo prijatelja homoseksualaca i podržavam ih na sve moguće načine". 

Pročitajte više