Favorit gledatelja nije se borio za povratak u MasterChef, mnogi ga sad slave

Foto: Press

BIVŠI kandidati MasterChefa dobili su se priliku vratiti u emisiju.

U kuhinju su došli kandidati koji su do sada ispali, a koji su mogli, htjeli i izrazili želju za povratak. Za kuharske jedinice ponovo su stali Karmen Jurčić, Maja Mandić, Marija Gregurić, Tomislav Marković, Tihomir Bježančević, Igor Ivanović, Marko Krznarić i Vanja Agić. Povratak su na kraju uspjeli izboriti Tomislav Marković i Tihomir Bježančević, no gledatelji su se u komentarima na društvenim mrežama fokusirali na drugi detalj - činjenicu da povratak nije pokušao izboriti Frano Kekez.

"Frano opet pokazao kakav je čovjek. Nije se dao kupiti i vratiti gdje su ga šikanirali", "Gospodin", "Ma znala sam ja da on neće 100%... Čovik je karakter", "Kad se  Frane vrati javite mi da nastavim gledati ovaj cirkus i šprdačinu od emisije", "A Frano? Nisam ga vidjela", "Šteta što nije došao Frano", "Frano pametan nije se vratio, jedini sa stavom, svaka mu čast", "Bravo Frano, ova falšarija ti ne treba", samo su neki od komentara.

Podsjećamo, Frano se prema anketi Indexa pokazao kao favorit većine gledatelja, no naposljetku je ispao sabotiravši sam sebe

U intervjuu za Index nakon ispadanja otkrio je da se ne bi ponovo prijavio u MasterChef.

"Ne vidim neku realnu korist od toga da se medijski eksponiram samo radi medijske pažnje. Možete se okoristiti tako da vas malo pogurne u nekom željenom smjeru, ali nemam namjeru biti starletan", rekao nam je tad.

 

Pročitajte više