Freida Pinto zaslijepila ljepotom na izložbi "Extreme Beauty in Vogue"

U MILANU je otvorena izložba modnih fotografija "Extreme Beauty in Vogue" koje su proteklih 80 godina objavljene u najpoznatijem modnom magazinu na svijetu - Vogueu. Nema tko na otvorenje nije došao, a zvijezda večeri bila je mlada glumica Scarlett Johansson koja je zaštitno lice D&G za make up.

Upravo s Dolceom i Gabannom pod rukom glumica je prošetala crvenim tepihom pritom noseći njihovu haljinu iz posljednje kolekcije. No, nije samo ona bila u haljini s potpisom D&G, već apsolutno sve žene koje su tu večer upriličile ovaj event.

Prelijepe manekenke

"Ovo što nosim je prelijepa haljina koju je Dolce zamislio na meni, pa su je napravili posebno za večeras", rekla je manekenka Eva Herzigova. Ona je došla u društvu bivših manekenki Claudije Schiffer i Nadje Auermann. Tamo su bili i pjevač Tiziano Ferro, Anne Wintour, Karl Lagerfeld, glumac Orlando Bloom, Kate Hudson koja je došla u "savršenom D&G haljini, pa naravno", Naomi Watts ili Eva Mendes.

Mnogi bi bili sretni da su se našli na mjestu gdje se okupilo toliko prelijepih manekenki i glumica, ali samo je jedna bila posebna. O samo jednoj se pričalo cijelu večer - Freidi Pinto. Na takvu ljepotu se još uvijek treba priviknuti, pogotovo znajuć da je nedavno sudjelovala na dodjeli nagrada Oscar gdje je njezin film "Slumdog Millionaire" osvojio čak osam Oscara, te da joj je to tek prvi izlet u svijet slavnih.

Nježnog izgleda i sasvim nevinog pogleda, nitko ne bi rekao da je ovo glumica koja je zbog filmske slave i selidbe u Ameriku, gdje planira nastaviti s filmskom karijerom, zapravo ostavila supruga u Indiji na vrlo bezobrazan način. Jednostavno mu se prestala javljati. O razlozima se samo nagađa, a tko zna, možda ona vrlo dobro zna zašto je zaslužio takav tretman. Ipak, njezina ljepota je zadivljujuća, a njezina D&G haljina kao za nju stvorena.

L.V.
Foto: AFP

Pročitajte više