Frizerka pokazala brz i jednostavan trik kako osušiti kosu da izgleda kao iz salona

Foto: TikTok

VIDEO frizerke Yasmine koja je na TikToku podijelila brz i koristan trik kako osušiti kosu da izgleda kao iz salona postao je hit na ovoj društvenoj mreži. Pogledan je sedam milijuna puta, a u njemu Yasmine objašnjava korake kako postići željeni rezultat te lijepu i jednostavnu frizuru. 

Njezina metoda koju pokazuje u videu uključuje dijeljenje kose na dva dijela i uvijanje od lica. Nakon toga po podijeljenim dijelovima treba prijeći sušilom i ostaviti dijelove da se stegnu na minutu ili dvije. Nakon toga, na samom kraju treba raspustiti kosu i lagano prijeći prstima kroz nju. 

@yazblends Easy 5 minute Hair Hack! @behindthechair.com #fyp #hairtok #hairtutorials #hair #bocaraton ♬ Toxic x Pony - ALTÉGO

U komentarima je dodala da ovu metodu primjenjuje na suhoj kosi, ali i da će uspjeti ako je kosa malo vlažna. Isto tako, dobro je kosu pošpricati zaštitnim sprejom kada se ovako suši, da bi bilo što manje oštećenja od topline. 

Ovaj jednostavan trik je oduševio mnoge koji su pogledali video, a neki su čak napisali da su ga isprobali te da funkcionira. 

"Radim ovo cijelo vrijeme! Kosu ipak prvo malo namočim da mi drži kovrče", "Toliko sam vremena gubila na kovrčanje okruglom četkom...", "Ovo sam radila godinama i mogu potvrditi da stvarno funkcionira", "Moram ovo probati", "Ne znam kako će ovo funkcionirati na mojoj teškoj kosi, ali ću svakako probati", neki su komentari.

Pročitajte više