Frontmen Whitesnakea među publikom u Londonu tražio Hrvata: "Dario, gdje si?"

Foto: Press

DINO JELUSIĆ nedavno je krenuo na dugoočekivanu oproštajnu turneju kultnog benda Whitesnake predvođenog legendarnim Davidom Coverdaleom.

Njegove solaže na keytaru su već nakon prvog koncerta u Dublinu postale viralne na društvenim mrežama i YouTubeu, a prošlog ponedjeljka turneja se zaustavila u Londonu, gdje je Whitesnake zajedno s grupama Europe i Foreigner održao spektakularan koncert u rasprodanoj O2 Areni.

"To je prvi put u karijeri da je Whitesnake svirao u O2 Areni. Svaki član Whitesnakea je dobio sliku, crtež benda i personaliziranu čestitku za rasprodanu O2 Arenu", ispričao je Dino. Ovaj koncert je za Jelusića bio poseban i zbog toga što je njegov nastup s Whitesnakeom prvi put uživo gledala i njegova obitelj.

Coverdale se s bine obratio Jelusićevom ocu

Večer mu je dodatno uljepšao David Coverdale koji je u jednom trenutku pozvao Dina da mu se pridruži te su zajedno u ogromnom auditoriju pokušali pronaći Dinovog oca Darija.

"Dario, gdje si?" vikao je, a zatim mu s pozornice poručio: "Dario, želim predstaviti vašeg nevjerojatno nadarenog i talentiranog sina, izuzetnog pjevača i instrumentalista, ponos Hrvatske - Dina Jelusicka!" Nakon toga je dvoranom odjeknuo gromoglasni pljesak.

"Bilo je humoristično, bilo je urnebesno, ali bilo je baš lijepo što je David odvojio to vrijeme da pozdravi mog oca i najavio me na tako lijep način", o tom posebnom trenutku ispričao je Dino.

Whitesnake nastavlja svoju veliku turneju, a uskoro će Dina, Coverdalea i ostatak Snakesa imati priliku gledati i domaća publika, na zagrebačkoj Šalati na koju stižu 2. srpnja.

Pročitajte više