Funksteri održali predavanje na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu

JUČER je održano predavanje novih funkstera u Zagrebu. Ivan Bilać, Marko Bokan i Tihomir Babić, studenti 2. godine Poslovne ekonomije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu postali su funksteri 3, 4 i 5.

Oni su naime, pred stotinjak svojih kolega održali prezentaciju i predavanje na temu marketiranja knjige "Funky Business", švedskih autora Kjell A. Nordströma i Jonas Ridderstrålea te su za tu svrhu ošišali kosu i glatko izbrijali glavu, imitirajući u potpunosti svoje švedske uzore.

"Seminarsku radnju imali smo na temu marketinga kod profesorice Nataše Renko, a kako smo fanovi knjige Funky Business učinilo nam se zgodnim da govorimo o knjizi, ali ponajprije o izuzetnom načinu na koji je promovirana na hrvatskom tržištu", rekao je Tihomir Babić, jedan od trojice studenata.

Svojom pojavom ali i funky prezentacijom studenti su izborili najbolje ocjene, ali i ovacije šokiranih kolega koji su pomno pratili njihovu izuzetno predavanje.


Koristeći se multimedijom, tako su i mnogim svojim kolegama približili djelić atmosfere koji su osjetili posjetitelji Nordströmovog predavanja koncem prošle godine u Plivinom istraživakom institutu.

"Toliko su dobri da bi ih mnogi mogli vrlo lako zamjeniti za prave autore", rekao je Miljenko Grbić, direktor tvrtke Differo koja je nakladnik hrvatskog izdanja Funky Businessa na primanju studenata upriličenom nakon seminara u Upravi tvrtke.

"Moramo zahvaliti Differu na pomoći oko pripremanja seminara i transparentnosti pri davanju svih informacija koje su nas interesirale", ustvrdio je funkster Ivan Bilać zahvalivši se pritom i svojim kolegama Bruni Samardžiću, koji je fotografirao predavanje, te Amiru Afganu, koji je sve pohranio na filmsku traku.

Inače, ovo nije prvi slučaj da su hrvatski studenti ili srednjoškolci napravili seminarske radnje na temu Funky Businessa.

Ovo je čak 8 slučaj po redu, no nitko toliko vjerno nije primjenio postulate knjige, dovodeći svoj nastup do krajnosti. Nema što, prosjek uistinu nikada ne pobjeđuje.

Pročitajte više