Gadno brate, gadno (5)

AKO ste kojim slučajem da smo zaboravili na opsesiju maštovitih webmastera odvratnim stvarima, varate se. Ponosno vam predstavljamo Uglydress.com.

Na Internetu postoje na stotine ili tisuće (nismo brojali) siteova koji se na ovaj ili onaj način bave estetikom ružnog. Iako zadnje dvije riječi u prethodnoj rečenici zvuče kao oksimoron, u seriji članaka "Gadno brate, gadno" pokušavamo izvući na površinu ono najljepše (ili najružnije, kako vam drago) od gorespomenutih stranica. A danas smo naišli na pravi dragulj među takvima - www.uglydresses.com.

Kao što joj i ime govori, stranica je u potpunosti posvećena nevjerojatno ružnim svečanim haljinama, koje su autori sitea iskopali u bespućima Interneta. Sve fotografije su autentične, a autori sitea su ih po složili po odgovarajućim kategorijama - loš oblik, loš dizajn, loše boje...

Jedini zajednički nazivnik svim haljinama na uglydress.com, osim naravno njihove ružnoće, jest činjenica da se radi o stvarnim haljinama za svečane prilike. Prikazane haljine nose mlade na vjenčanjima, djeveruše, maturantice na proslavi mature itd.

Da ne duljimo, donosimo par fotografija s ove odlične stranice, a za ostale posjetite www.uglydress.com.

Pročitajte više