Galerija fotografija: Pogledajte zašto je Severina zapalila Beograđane


OSIM spektakularnim nastupom u beogradskoj Areni, Severina je oduševila publiku i bujnim dekolteom, maštovitim kostimima i seksipilnošću. Hrvatska pjevačica oduvijek je znala na što bolji način privući svoju brojnu publiku pa tako i sada, na posljednjem nastupu u Beogradu. Impresivna garderoba koju je jučer ponosno odjenula dokazuje da je naša Seve daleko ispred mnogih zvijezda kada je moda u pitanju.


Seksipilne, ali tradicionalne haljine i kostimi, od kojih je svaka posebna na svoj način, idealno su istaknule Severininu zavidnu figuru, duge noge i bujne obline koje njeguje i u 37. godini. Lijepa pjevačica je sinoć, kao i na nekim prijašnjim nastupima odjenula kreacije Zvonka Markovića.

Na samom početku koncerta, Seve je bila odjevena u raskošnu vjenčanicu


Na samom početku koncerta, Seve je bila odjevena u raskošnu vjenčanicu koju je zatim strgnula sa sebe i pokazala pripijenu mini-kreaciju Markovića koja je ostavila bez daha sve prisutne. Spomenuti dizajner također kreira haljine za Cecu Ražnatović, a nedavno je optužen od strane medija da je Cecinu haljinu podvalio Severini.

"Sa Severinom surađujem od prošle godine i njenog nastupa u Operaciji Trijumf. Haljina koju je Seve nosila u Opatiji posebno je osmišljena za nju. Poznato je da Ceca i ja ne surađujemo već duže vrijeme. Meni je drago da je modna barijera probijena i da Hrvati mogu vidjeti rad jednog srpskog dizajnera", izjavio je tada za srpski Press. Koliko je koštala garderoba za beogradski nastup nije poznato, ali vjerujemo da je vrijedilo svake uložene kune jer je za neke, Severina u pripijenoj i dekoltiranoj haljini jednostavno neprocjenjiva.

Pročitajte više