Galerija fotografija: Vikki Blows u svom najprovokativnijem izdanju

VIKKI BLOWS. djevojka koja novac zarađuje isključivo fotkajući se za muške časopise, ponovno je pokazala svoje čari. Potpuno provokativna i gola Vikki ovaj se put skinula za najnovije izdanje Front magazina, a sudeći prema fotografijama svi su pohrlili po svoj primjer.

"Palim se na porniće s malo više akcije, lance, bičeve i krv, ali ne volim nastrane stvari poput odnosa sa životinjama"

Istetovirana crnka blijede puti oduvijek je tvrdila da je obična cura iz susjedstva, ali ona je sve samo ne obična. Sa samo 13 godina izbačena je iz škole jer je zavodila starijeg profesora, a kako joj ne bi bilo dosadno, počela je raditi kao frizerka. Posao frizerke nije dugo radila, već je s tek 15 godina počela raditi kao model. "Zapravo sam htjela biti kao Kate Moss s naslovnice Voguea, ali sam za taj posao bila preniska", tvrdi Vikki.

Pale je uzbudljivi pornići s malo više akcije, lanci, krv i bičevi dok ne voli nastrane stvari. "Puno toga me uzbuđuje. Sve što uključuje životinje je nastrano i čudno, kao i ljudi koji pišaju jedni po drugima. Zar ne mogu koristiti WC kao i svi normalni ljudi?", priznala je divlja Britanka koja dodaje kako je bez seksa izdržala najviše mjesec dana.

Pročitajte više