Galerija: Pogledajte 15 najseksipilnijih naslovnica proteklog desetljeća

PROTEKLO desetljeće obilježili su mnogi hitovi, smrti, nove ljubavi, prekidi, ali i seksipilne zvijezde koje su nam se ponosno smiješile s naslovnih strana poznatih magazina. Američki portal PopCrunch tako je odabrao 15 najboljih naslovnica prošlog desetljeća, koje su sve redom krasile holivudske ljepotice ili pak glazbene dive.

Scarlett Johansson

Sami vrh te prestižne ljestvice zauzela je Scarlett Johansson koja je krasila francusko izdanje Voguea, u travnju 2009. godine. Osim prestižnog Voguea o kojem neke zvijezde mogu samo sanjati, Scarlett je krasila i mnoge druge časopise poput Ellea, Vanity Faira, Esquirea i mnogih drugih te tako postala jedna od najljepših žena svijeta.

Angelina Jolie

Drugo mjesto zauzela je, tko drugi, već Angelina Jolie. Popularna glumica krasila je naslovnu stranu Esquirea, u srpnju 2007. godine i tako osvojila još jednu prestižnu titulu. Angelina je na fotografiji bila potpuno gola dok je njezine intimne dijelove tijela prekrivala samo svilena plahta koja se između ostalog uklapala i s pozadinom. Ultrapopularna Angelina tijekom karijere krasila je preko 170 naslovnica diljem svijeta što dovoljno govori o njezinoj ljepoti i kvaliteti.

Charlize Theron

Baš poput Angeline, glumica Charlize Theron također je bila prekrivena samo plahtom, a krasila je naslovnicu GQ-u, u srpnju 2008. godine. Prelijepa glumica prema mišljenju čitatelju tog prestižnog golišavog magazina osvojila je i titulu najljepše žene svijeta, čak dvije godine za redom.

Kate Beckinsale


Na poprilično visoko četvrto mjesto popela se glumica Kate Beckinsale. Ona je prema mišljenju čitatelja Esquirea postala najseksi živuća žena i tako snimila golišavu naslovnicu za popularni magazin, u studenom prošle godine. "Jako mi se sviđa ta ideja, zaista. Imam osjećaj da ovo tek moram zaslužiti. Pokrenuti se i postati još bolja pomoću plesa na štangi ili nečeg sličnog", izjavila je tada 36-godišnjakinja.

Jessica Alba

Holivudska slatkica Jessica Alba osvanula je na naslovnici GQ-a, u travnju 2005. godine i tako još jednom dokazala da joj nema ravne. U to vrijeme, Jessica je bila na samom vrhuncu karijere, a nerijetko se našla i na žutim stranicama zbog svojih kontroverznih izjava. Nakon što se udala i rodila, Jessica je postala puno čednija i teško da ćemo je ponovno vidjeti u toplesu, ali uvijek nam ostaje slatki pogled na naslovnicu GQ-a.

Britney Spears

Još jedna zvijezda koja je potpuno gola svoje intimne dijelove tijela prekrila plahtom je posrnula pjevačica Britney Spears. Nakon psihičkog sloma, Britney se vratila na glazbene ljestvice, ali i na naslovne strane seksi magazina. Jedna od njih je i naslovnica Blendera, koju je pjevačica snimila u ožujku 2008. godine.

Jennifer Love Hewitt


Sedmo mjesto prestižne ljestvice krasi seksi Jennifer Love Hewitt. Odjevena u pripijeni korzet, mrežaste čarape i visoke štikle, Jennifer je snimila naslovnicu za njemački FHM. Lijepa glumica golišavi editorijal snimila je u listopadu 2009. godine, kada je po tko zna koji put izrazila želju da se skine za američki Playboy. Ipak, čini se kako njezine seksi fotke nisu dovoljno oduševile Hugha Hefnera, s obzirom da još uvijek nije osvanula na naslovnici Playboya.

Nicole Kidman

Među holivudskim ljepoticama koje nam se smiješe s naslovnica golišavih magazina, našla se i čedna Nicole Kidman. Pomalo ukočena Nicole osvanula je u posljednjem izdanju GQ-a i tako dokazala da žena od 42-godine može izgledati itekako seksi.

Christina Aguilera

Zgodna pjevačica Christina Aguilera, koja se baš kao i neke druge, posvetila braku i majčinstvu ostavila nam je lijepu uspomenu, odnosno sjećanje na naslovnicu Rolling Stonea. 2006. godine Christina je još radila punom parom, a opće je poznato da svoj seksipil nikada nije skrivala. Lijepa plavuša na naslovnici je bila odjevena poput pin up djevojke, baš kao i u videospotu za pjesmu Candyman, koji je izdan nekoliko mjeseci kasnije.

Eva Longoria

Kakva bi to ljestvica ljepotica bila da na njoj nije osvanula Eva Longoria. Lijepa glumica naslovnicu Maxima krasila je 2008. godine, kada je prema mišljenju magazina FHM postala najseksipilnija žena na svijetu.

Halle Berry

Jedanaesto mjesto zauzela je tamnoputa Halle Berry. Ona je, naime, pokazala sve svoje atribute na naslovnici Esquirea, 2007., godinu dana prije nego što je postala majka. Ipak, i sada, Halle izgleda besprijekorno i nadamo se da će nas uskoro ponovno počastiti svojim golišavim fotografijama.

Jennifer Lopez, Jessica Biel, Lindsay Lohan i Megan Fox

Pjevačica Jennifer Lopez, također je zauzela svoje mjesto na ljestvici i to zahvaljujući naslovnici za Elle. Osim nje, posljednja tri mjesta krase Jessica Biel, Lindsay Lohan te Megan Fox.

Pročitajte više