Gandalf prekinuo s 54 godine mlađim. Izvori: "Ian nije bio spreman za brak"

Screenshot: Youtube/X

GLUMAC Ian McKellen (84) prekinuo je ljubavnu vezu s partnerom Oscarom Conlon-Morreyjem (30) nakon godinu dana, piše The Sun. Upoznali su se dok su glumili majku i sina u hit predstavi Mother Goose krajem 2022. godine. 

 

Zajedno su proveli Novu godinu, a Oscar se pohvalio pratiteljima: "Proslavio sam 2023. u kući s ljubavi svog života", napisao je na X-u (bivšem Twitteru). Prema Mail Onlineu, Ianovi prijatelji oduvijek su sumnjali da će se legendarni glumac skrasiti jer navodno nije spreman za obaveze.

Glumac navodno nije "materijal za brak"

"Oscar je prijateljima i obitelji govorio o svojim velikim planovima s McKellenom. Čak je rekao da misli da će se zaručiti. McKellen nije imao dečka 20 godina. On stvarno nije čovjek za brak. Ne želi da netko živi s njim u kući. Uživa imati nekoga kad je na turneji", rekao je Ianov prijatelj.

Sir Ian je otvoreno pričao o svojoj seksualnosti od 1988., ali njegovi roditelji nikad nisu saznali da je homoseksualac. Njegova majka Margery umrla je kad je imao samo 12 godina, a tata Denis kad su mu bile 22. U mladosti je svoju seksualnost skrivao od svih jer, kako kaže, mogao je biti prognan zbog toga. 

Zvijezda filmova Gospodar prstenova imao je prvu ozbiljnu vezu s profesorom s fakulteta. Ljubio je i redatelja Seana Mathiasa. Godine 2012. javno je objavio da boluje od raka prostate, koji je uspješno izliječio. 

Pročitajte više