Gdje su ljepotice, tu je i Mamić: Dinamo sponzorira izbor za Miss Universe

POZNATO je da se nogometaši oduvijek lijepe na manekenke i missice. Tako je u vrijeme krize i recesije nogometni klub Dinamo odlučio sponzorirati izbor za Miss Universe Hrvatske. Budući da samo iz gradske blagajne, zahvaljujući sponzorskim ugovorima, Dinamu svake godine pristiže 40 milijuna kuna, braći Mamić, čini se, nije teško izdvojiti koju tisućicu kad su u pitanju lijepe djevojke. Svoje sponzorstvo izbora za Miss Universe u Dinamu ne žele komentirati.

Izbor za Miss Universe Hrvatske ove se godine održava s mjesec dana zakašnjenja, 27. ožujka, u dvorani Kornati zagrebačkog Hypo Centra. Recesija je, naime, pomutila planove organizatorima izbora za Miss Universe Hrvatske tako da se izbor nije održao u tradicionalnom terminu (vikendu nakon Dore) u Kristalnoj dvorani opatijskog hotela Kvarner.

U finale je ušlo 20 djevojaka, a samo jedna od njih će ponijeti titulu Miss Universe Hrvatske 2010. Novoizabrana Miss, uz brojne poklone i nagrade, u trajno vlasništvo dobit će i automobil te će imati priliku predstavljati Hrvatsku na svjetskom Izboru za Miss Universe. Izbor će voditi Nikolina Pišek, a nastupat će: Goran Karan, Lana Jurčević, Jelena Rozga, Feminnem, Franka Batelić te plesna grupa Atomic Dance. 

Pročitajte više