Gerard Depardieu priznaje problem s alkoholom

FANCUSKI glumac Gerard Depardieu (55) priznaje u knjizi interviewa da je "možda alkoholičar" i otkriva da su mu presadili jetru, ne navodeći kada.

"Uvijek sam mislio da nisam alkoholičar. Danas si, međutim, postavljam pitanja. Možda sam ipak alkoholičar", povjerava glumac u djelu pod naslovom "Vivant" koje je napisao zajedno s Laurentom Neumannom, direktorom časopisa Marianne.

Depardieu, koji ima vinograde i restoran u Parizu, nominiran je za Oscara a dvaput je osvojio francusku filmsku nagradu Cesar za najboljeg glumca u filmovima "Cyrano de Bergerac" i "Posljednji metro".

"Pristao sam napraviti tu knjigu za svoju djecu, za Roxane, Julie i Guillaumea, za svoje prijatelje", objašnjava on, smatrajući da nije "ni čudovište ni dobričina već da mu je jedina želja da bude uz one koje voli i koji ga vole a da im pritom ne nanosi previše boli, unatoč njegovoj ponekad neumjerenoj naravi".

"S godinama uviđam sve što sam propustio. Zapravo, najviše sam propustio s onima koje volim", povjerava zvijezda koja dodaje "da se nakon 28 godina psihoanalize, lakše suočava s nekim istinama".

U interviewu objavljenom početkom godine, Gerard Depardieu priznao je da nije bio "savršen otac", primjerice, sinu Guillaumeu, također glumcu, koji je ispričao o svojim teškim odnosima s egoističnim i nasilnim ocem u knjizi interviewa.

Pročitajte više