Potez vozača ZET-a oduševio putnike: "Divno biće, izjurio je da pomogne čovjeku"

Ilustracija: Čitatelj Indexa (Na fotografiji nije događaj iz teksta)

U FACEBOOK grupi Zakaj volim Zagreb osvanula je priča o gesti vozača ZET-a kojom je dirnuo jednu putnicu, koja je svemu svjedočila iz autobusa.

"Bus 279. Vozač se zaustavio kod pješačkog prijelaza da propusti gospodina u kolicima. Kad je zaustavio bus, momentalno je izjurio van da mu pomogne da lakše prijeđe cestu i dođe do nogostupa. Na izlasku iz busa sam mu poručila da je divno ljudsko biće, nasmijao se i meni uljepšao jutro osmijehom i svojim postupkom, a vjerujem i gospodinu na slici", objavila je članica grupe.

"Bravo gospodine", "Još uvijek postoje dobri ljudi", "Pravi čovjek", hvalili su vozača ostali članovi grupe u komentarima.

Kontrolor oduševio ljude

Nedavno se na sličan način proširila priča o jednom kontroloru koji je oduševio putnike svojim pristupom. Mi smo ubrzo pronašli omiljenog kontrolora te proveli s njim dio smjene. "Pristupam kao čovjeku, uvijek pristupam s poštovanjem. Gledam ga kao osobu, ne kako je obučen, već kao osobu", rekao nam je tad Zdravko Hasan o svom pristupu putnicima. "Mislim da je pozitivan pristup uvijek dobar", dodao je. 

Pročitajte više