Gibonni napunio Cibonu, a Katarina na koncertu dobila najljepšu rođendansku čestitku

U PREPUNOJ Ciboni u četvrtak navečer je Zlatan Stipišić Gibonni održao prvi od dva velika zagrebačka koncerta u sklopu turneje "Toleranca" kojom promovira svoj najnoviji album. Sve one koji žele ovo što prije ponoviti ili su propustili više od dva i pol sata zabave uz dobru glazbu, u petak čeka repriza.

U 20.30 sati Gibo je koncert započeo riječima: "Ne mogu više čekati, ova tri sata su mi bila najduža u životu". Koncert je započeo uz upaljena svjetla u dvorani, jer je Gibonni želio vidjeti tko je sve na njegov koncert došao.

"Divlji cvit", "Žeđam", "Ovo mi je škola", "Projdi vilo", "Posoljeni zrak i razlivena tinta", "Mirakul" i "Tempera" samo su neki od hitova koje je Giboni izveo tijekom koncerta kojeg je završio "Zlatnim godinama". No, publici nije bilo dovoljno druženja sa Gibom, pa su ga dozvali na bis na kojem je, između ostalih, ponovno izveo i pjesmu "Žeđam".

Gibonni je na koncertu pokazao ne samo da je dobar pjevač već i da je odličan zabavljač kojemu je njegova publika itekako bitna. Zato se, usred koncerta, bez imalo straha zaputio među svoje fanove te nekoliko pjesama otpjevao šećući dvoranom, među publikom, i penjući se po tribinama, kako bi se približio što većem broju obožavatelja i rukovao se te zagrlio sa njima.

Kao gosti na prvom od dva zagrebačka Gibonnijeva koncerta su nastupili soul pjevačica Maya Azucena te Damir Urban, koji je jednu od pjesama sa Gibom otpjevao s tribina, a kasnije mu se pridružio na pozornici.

"Gibo, imamo slavljenicu!"

Koncert je tek započeo kad se u prvim redovima publike izdigao veliki bijeli transparent s porukom: "Gibo, imamo slavljenicu! (Katarina)". Pjevač je odmah pozvao presretnu djevojku da mu se pridruži na pozornici i čestitao joj pjesmom njen 21. rođendan. Katarini je čak ponudio i da ostatak koncerta ostane s njim na bini, ali se ona ipak odlučila vratiti u publiku, među svoje prijatelje, koji su joj i priredili ovo nezaboravno rođendansko iznenađenje.

Publika prepuna poznatih lica

Na Gibonnijev koncert pohrlili su i njegovi brojni estradni kolege, ali i ostale osobe iz javnog života. Pjevačica Nina Badrić odlično se zabavljala u društvu bivšeg supruga Bernarda Krasnića. Jelena Veljača je u koncertu uživala u društvu supruga, glumca Janka Popovića Volarića. Na koncertu su bili i Ivana Husar, Goran Lisica Fox, Nikša Bratoš, Maro Srezović i njegova djevojka Dora, Rafael Dropulić Rafo i njegova djevojka Marina, Lea Dekleva, Iva Gačić, Iva Balaban te Iris Androšević.

Pročitajte više