Gibonni se prisjetio što mu je napravila ekipa iz ulice: I nešto mi padne na glavu...

Foto: Instagram

ZLATAN STIPIŠIĆ GIBONNI u videu koji je objavio na Instagramu prisjetio se zgode iz djetinjstva kada je krenuo na sate klavira. 

"Ovo je meni vrlo važna priča. Dolazim iz obitelji gdje je to klapsko pjevanje, višeglasno pjevanje, bilo sve. Ali mene otac nije gurao u taj svijet", započeo je glazbenik.

"Poslao me na klavir, to je istina. Neko sam vrijeme svirao klavir, imao sam devet godina, sjećam se da sam išao kod gospođe Ingrid i nosio sam u nekoj torbi od skaja kajdanke, note, crtovlje... I nešto mi padne na glavu. Bum! Ali je bilo mekano, nije bio kamen. Bio je mrtvi golub. 

Tamo je bila ekipa mojih vršnjaka, od devet do 12 godina, gađali su me mrtvim golubom. Kao, što je pičko, došao si klavir svirati u našu ulicu. To je mene jako pogodilo, došao sam doma i rekao ocu da više nikad neću svirati klavir. On mi je rekao: "Moraš."

Ali sreća, uganuo sam nogu pa sam nosio neke zavoje i tako preskočio godinu klavira i otkrio akustičnu gitaru. I onda sam pokušao to što sam naučio na klaviru prebaciti ovdje", ispričao je Gibonni.

U nastavku je ispričao i kako nije naučio što je klapsko pjevanje kod kuće, uz pokojnog oca, nego uz dva prijatelja u Bobisu na splitskoj rivi, u kojem je cijelo vrijeme brujao klima uređaj. Prijatelj glazbenik mu je, naime, rekao da uhvati tercu, a Gibonni ga je pitao: "Na što?" On mu je uzvratio: "Na klimu!"

Pratitelji su glazbeniku u komentarima poručili da im je drago što je otvorio Instagram profil i što s njima dijeli ovakve priče.

Pročitajte više