Girls Aloud najavile skorašnji razlaz

Djevojke iz grupe Girls Aloud izdat će još jedan album, a onda se oprostiti od fanova i krenuti svaka svojim putem. Iako njihove pjesme i dalje solidno kotiraju na svjetskim top listama, a ponude za nastupe stižu za svih strana, djevojke su odlučile prestati s radom, jer svaka od članica ima svoju viziju budućnosti, a pjevanje u peteročlanoj grupi nije dio nje.

Glavni razlog prestanka rada je preseljenje jedne od članica, Nadine Coyle, u Los Angeles, što djevojkama uvelike otežava rad. Nadine se, naime, u L.A. preselila zbog glumca Jessea Metcalfa ("Strasti", "Kućanice"), s kojim se uskoro namjerava vjenčati. Njegovo preseljenje u New York nije bilo moguće zbog karijere u usponu, pa se Nadine odlučila žrtvovati te se doselila u L.A.

Njihov menadžer Louis Walsh odlučno odbacuje napise o netrpeljivosti djevojaka. "Slažu se bolje nego ikad, i odluka o prestanku rada je sporazumna. Prijateljstvo ne mora nužno završiti raspadom grupe, toga su djevojke svjesne pa razlaz ne doživljavaju kao konačni kraj", zaključuje Walsh.

D.K.

Pročitajte više