Gisele Bundchen: Voljela bih doći u Dubrovnik, ali me još nitko nije pozvao

LIJEPA Gisele Bundchen nedavno je u Parizu promovirala najnoviju kolekciju japanki Ipanema, koje, zajedno s brazilskom tvrtkom Grendene, dizajnira već petu godinu zaredom. Osim što je plijenila pažnju u pripijenoj ružičastoj haljini, koja je dodatno naglasila njezine zavidne obline, Gisele je u razgovoru s urednicom mode hrvatskog magazina Glorija, Helenom Štahan, otkrila da bi vrlo rado posjetila Hrvatsku - točnije Dubrovnik.

"To je odlična ideja!"

"Još me nitko nije pozvao, ali to je odlična ideja! Voljela bih doći u Dubrovnik", otkrila je Brazilka koju bismo, sudeći prema izjavama, uskoro mogli vidjeti kako korača gradskim zidinama ili pak Stradunom. Iako ga neodoljiva Gisele još uvijek nije posjetila, o ljepotama Dubrovnika svjedočile su mnoge svjetski poznate zvijezde.

Podsjetimo, Dubrovnik je posjetio oskarovac Kevin Spacey, koji je tamo proslavio i 50. rođendan, zatim Beyonce i njezin suprug Jay-Z, ruski milijarder Andrej Meljničenko, Mickey Rourke, John Malkovich, Gillian Anderson, Roger Moore te mnogi drugi.

Pročitajte više