Gledatelje naljutilo ponašanje Katy Perry u Američkom idolu: "Posramila je ženu"

Screenshot: YouTube/American Idol

NAKON nastupa 25-godišnje Sare Beth Liebe u Američkom idolu na društvenim mrežama nastala je rasprava zbog, kako gledatelji pišu, "nepristojne primjedbe" koju je natjecateljici uputila članica žirija Katy Perry.

Dok se predstavljala, Sara je rekla da "nije neka glazbenica". Nastupa u crkvenom zboru i sudjeluje u karaokama. Dodala je i kako je majka troje djece, a Perry joj je tada rekla: "Je li ovo tvoj san? Ako ovo nije tvoj san, možda ćeš morati otići jer je puno snova iza tebe."

Sara se potom zbunila i rekla da joj treba još malo vremena kako bi zapjevala ispred Katy i njezinih kolega Lionela Richieja i Lukea Bryana, no pjevačica joj je rekla da mora početi pjevati. Liebe je potom otpjevala pjesmu You Know I'm No Good, a Perry je komentirala da "to nije dovoljno."

"Probaj Bennie and the Jets, nemaš što izgubiti", dodala je pjevačica i pozvala Saru da pokaže što njen glas može. Natjecateljica je poslušala Perry i iznenadila žiri koji joj je naposljetku zapljeskao. 

"Osjećam se kao da je lik iz stripa upravo oživio", rekla je potom Katy i glasala da Sara prođe u sljedeći krug. S njom se složio i Bryan, no Richie je glasao protiv toga jer smatra da Sara "nije ozbiljno shvatila natjecanje."

Gledatelji kritizirali Katy Perry

Gledatelji showa su nakon Sarinog nastupa pisali da ih je razljutilo "grubo ponašanje" Katy Perry prema natjecateljici. Smatraju da ju je svojim ponašanjem posramila.

"Mladu majku koja slijedi san dok odgaja svoju djecu treba podržavati, a ne ponižavati", "Stvarno mi se ne sviđa kako se Katy Perry ponašala prema Sari Beth na American Idolu", "Dopustili su Katy Perry da maltretira ovu ženu na nacionalnoj televiziji uživo prije nego što je uopće počela pjevati", neki su od komentara na Twitteru.

Pročitajte više