Gledatelji bijesni zbog showa Ljepotice i genijalci: "Namještena pobjeda"

Foto: Instagram

GLEDATELJI showa Ljepotice i genijalci na društvenim su mrežama izrazili svoje nezadovoljstvo pobjedom Karla Maximiliana Vukovića i Helene Špiljarić

Sudeći po komentarima, mnogi su navijali za njihove protivnike u finalnom dvoboju, Adrianu Jakovljević i Luku Deranju, a neki su prozvali Novu TV tvrdeći da je sve namješteno. 

"Namješteno i to toliko očito da je to strašno", "Bilo bi bolje da su pobijedili Adrijana i Luka", "Baš je glupo, ako opet bude nikad više neću gledati. Trebali su pobijediti Luka i Adriana jer su u svemu bili puno bolji od ovih dvoje. Glupa su vam bila pitanja da glava boli. Po čemu su ti dvoje zaslužili 200.000 tisuća kuna? Užas užasa", "Nepošteno i nezasluženo", "Nezasluženo. Namješteno, kako ih nije sram! Ni jedan show nije prošao realno i po pravilima, uvijek namještaljke prave, užas", bili su neki od komentara. 

Drugi su, pak, izrazili čestitke Karlu Maximilianu i Heleni. 

"Čestitam od srca Karlu i Heleni, zaslužena pobjeda", "Svaka čast, zaslužili su", "Legende", "Najsimpatičniji ste... Karlu sam se tako jako nasmijala, a to je bit showa, najbolji ste", pisali su oni. 

Što vi mislite, je li ova pobjeda bila zaslužena?

Pročitajte više