Karlo i Helena pobjednici showa Ljepotice i genijalci: Osvojili su 200.000 kuna

Karlo i Helena pobjednici showa Ljepotice i genijalci: Osvojili su 200.000 kuna
Foto: Nova TV

KARLO Maximillian Vuković i Helena Špiljarić pobjednici su showa Ljepotice i genijalci i dobitnici glavne nagrade u iznosu od 200 tisuća kuna. S njima su se u finalnom dvoboju našli  Adriana Jakovljević i Luka Deranja.

Proteklih tjedana gledatelji su pratili kandidate showa u njihovoj avanturi koja je spojila naizgled nespojive karaktere u parove koji su izvršavali brojne zadatke i izazove. Show je donio i neke simpatije, svađe, ali i fizičke preobrazbe kandidata, a veliko finale donijelo je zadnji izazov – poligon finalista.

"Još ne mogu shvatiti potpuno što sam sve dobio, ali sam presretan", rekao je Karlo nakon pobjede. 

"Ček je u ruci, i dalje ne vjerujem. Tri puta sam provjerila ime na čeku", dodala je Helena.

"Drago mi je da je Karlo pobijedio. Da smo ja i Luka pobijedili, 18 ljudi u vili bi imalo jako kisele izraze lica", komentirala je Adriana.

Finalisti su u posljednjem zadatku morali prolaziti brojne prepreke, skupljati dijelove zagonetke i na kraju je uspješno složiti. Kako kažu, vrijeme provedeno u vili brzo im je prošlo. 

"Kao da smo jučer došli u vilu, a danas smo u finalu", rekao je Luka, dok je njegova partnerica dodala da joj ni na kraj pameti nije bilo da će Luka i ona stajati s Helenom i Karlom u finalu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara