Gledatelji brane Roka: "Neka netko opet pošalje dečka nazad na natjecanje"

Screenshot: YouTube

ROKO BLAŽEVIĆ sinoćnom izvedbom pjesme "The Dream" na Eurosongu nije osigurao mjesto u subotnjem finalu, a njegov nastup podijelio je mišljenja gledatelja i izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama. Među negativnim komentarima, u kojima se Roka i plesače uspoređuje s Victoria's Secret showom i kritizira njegovo pjevanje, našli su se i mnogi komentari podrške našem predstavniku. Neki su ustvrdili da je Roku na putu do pobjede stajao samo loš izbor pjesme, te bi ga, kako kažu, trebalo poslati natrag s boljom pjesmom. 

"Taj glas... podcijenjen je", napisala je jedna korisnica, s čime su se složili mnogi gledatelji.

"Pola onih natjecatelja ne bi uopće bilo u stanju izvest njegovu pjesmu. Svaka čast, najbolji!" istaknula je još jedna Rokova obožavateljica.

"Auuuuu, naježila sam se koliko moćna pjesma i još moćniji glas! Bravo momak, moj glas ide tebi!" pohvalila se jedna žena glasom za Hrvatsku, a njen komentar lajkalo je 113 ljudi.

Jedan gledatelj je napisao kako ne shvaća što je ljudima loše u Rokovoj izvedbi: "Ne razumijem zašto toliko puno ljudi podcjenjuje ovu pjesmu. Pjesma je sjajna i on ima rajski glas!"

Pozitivni komentari samo su se nastavili nizati, a pisali su ih gledatelji iz raznih zemalja Europe, uključujući i one čiji su predstavnici prošli u finale natjecanja:

"Kakva moć! Pjesma za pamćenje. Definitivno je zaslužila veliko finale!"

"On je bio jedan od najboljih. Sretno u budućnosti, Roko!"

"Slaba pjesma, ali moj Bože, koliko nevjerojatan glas on ima. Neka netko opet pošalje dečka nazad na natjecanje s boljom pjesmom, pobijedit će bez sumnje."

"Čekat ću nekoga tko pjeva kao on, a širi mržnju u komentarima", zaključio je jedan korisnik.

Pročitajte više