Gledatelji o Tamari Loos u Plesu: "Pravo osvježenje, odličan izbor za ovu emisiju"

Foto: Press/Instagram

TAMARA LOOS sinoć je vodila prvu emisiju nove sezone Plesa sa zvijezdama. Na mjestu voditeljice zamijenila je Maju Šuput.

Zbog svoje voditeljske uloge, Tamara je nakon sinoćnje emisije izazvala puno reakcija gledatelja. Mnogi pišu da je Tamara "pravo osvježenje za ovu emisiju".

"Tamara je super voditeljica", "Tamara je odlična, vrlo ležerna i jako simpatična. Dobrodošla u show", "To je posve nešto drugo, profesionalnije, smislenije, a opet glamurozno na lijepi način. Bravo Tamara!", "Pravo osvježenje, možda su trebali i voditelja promijeniti", pišu gledatelji.

"Super je, mislim da će se dobro snaći", "Meni je baš zgodna, elegantna i prirodna", "Tamara je super, odličan izbor za emisiju", "Tamara je bila super s obzirom na to da je radijska voditeljica. Super se snašla i vjerujem da će biti sve bolja", još su neki su od komentara na društvenim mrežama.

Nekima je ipak Maja Šuput bila bolja

No, ako je suditi po komentarima gledatelja, nekima je u ovoj ulozi ipak bila draža Maja Šuput.

"Tamara je super cura, ali ne za ovu emisiju. Maja je bila maher", "Fali Maja, onako vrckava i spontana", "Vratite nam Maju", "Voditeljica je brzopleta, govori previše i prebrzo", "Tamara je kao radijska voditeljica top, ali za ovaj projekt mi je bolja Maja", "Tamara je majstorica za radio, za ovu emisiju ne", "Želi biti spontana, ali ne uspijeva joj", pisali su gledatelji nakon sinoćnje emisije.

>>Tko vam je bolja voditeljica - Tamara Loos ili Maja Šuput?

Tamara Loos dugo je bila voditeljica na HRT-u, a posljednja emisija u kojoj su je gledatelji mogli vidjeti bila je PopRock.hr. Karijeru je započela još kao tinejdžerica te je vodila Briljanteen i Nulti sat. Radila je i kao radijska voditeljica na Anteni Zagreb, a trenutno je zaposlena na Top radiju. 

Pročitajte više