Gledatelji Plesa o ispadanju Lucije Lugomer: "Svatko glasa za onog tko mu je simpa"

Foto: Press/Facebook

LUCIJA LUGOMER i Marko Šapina drugi su plesni par koji je u novoj sezoni Plesa sa zvijezdama napustio show, a reakcije na njihovo ispadanje nižu se na društvenim mrežama. Mnogi smatraju kako Lucija i Marko nisu trebali napustiti natjecanje. 

"Kako jadno od strane publike. Zar ne vide koga dobro ide ples, a koga ne?", "Namješteno. Nepošteno, nepravda", "Nisam stručna osoba za ples, ali bilo je i gorih", "Trebala je još ostati. Bilo je i gorih", samo su neki od komentara. 

"Trebali su ispasti Nika i Asim ili Ivana i Ivan", "Nisu zaslužili ispasti. Znamo da je show. Ali je show o plesu. A barem troje ih je lošije od Lucije", "Još prošli put je trebao Asim ispasti", "Nisu zaslužili ispasti, bili su puno bolji od Asima i Nike. Imam osjećaj da je namještaljka", smatra dio gledatelja. 

"Sve je u oku promatrača, zato je to zabavni show, a ne regularno natjecanje. Svatko glasuje za onog tko mu je simpa i želi ih gledati, nismo mi stručnjaci za ples. Tu je žiri, mi glasujemo po svojim kriterijima, a to je simpatičnost, ljepota. Mi smo laici i imamo pravo na to, želimo zabavu. To je, valjda, cilj ovakvih emisija", dodala je jedna gledateljica.

Podsjećamo, Lucija i Marko u sinoćnjoj su emisiji plesali valcer. Članica žirija Larisa Lipovac rasplakala se tijekom njihova nastupa, a Franka Batelić ustala je sa stolice i zagrlila Luciju.

Pročitajte više