Gledatelji Supertalenta se ljute: "Bezveze, naravno da će pobijediti, nije fer"

Foto: Facebook

GLASOVIMA gledatelja u sinoćnjoj emisiji Supertalent u finale je prošla plesna skupina Transform Crew, a odmah nakon emisije nastala je bura na društvenim mrežama.

Naime, neki smatraju da višečlana plesna skupina nije zaslužila prolaz dalje te da im je njihova brojnost dala prednost naspram ostalih natjecatelja.

Ovo su samo neki od komentara na društvenim mrežama...

"Oni dobro plešu, to je ok, ali nije pravedno prema ostalima... Normalno je da će njihovi prijatelji, familija glasati za njih, da glasaju samo jednom, a ne po nekoliko puta, eto glasova."

"U količini je čarolija (u ovom slučaju)."

"Zašto se ne napravi jedna emisija polufinala gdje su samo grupe? Tako bi bilo fer i prema natjecateljima koji su na pozornici sami jer u startu samome ne mogu imati broj glasova kao grupe ljudi..."

"Užas. Sljedeći put još najmanje 20 plesača na pozornici. Sve ispod 100 nije dobro."

"Bezveze, naravno da će pobijediti, čista matematika. Jedva su stali na pozornicu."

"Ne osporavam njihov ples, ali brate dragi moraju biti prvi - 55 ih je, samo da glasa najuža rodbina eto pobjede."

"Kad ih ima 70, samo da su ukućani glasali već imaju i previše glasova spram drugih..."

"Tuga i žalost..."

Ipak, bilo je i onih koji su ih hvalili.

"Ma ovo je brutala! Ovo je timski rad, ovo je talent, ovo je poruka... Ovo je pobjeda, vi ste vrh, ovo je za Hollywood!!! Nakon turneje po svijetu čekam termin u Areni da dođem na nastup. Idem premotati još nekoliko puta nastup jer ja ne mogu doći k sebi kako je bilo dobroooo!!!!!!!"

Inače, Transform Crew je u polufinalu završio zahvaljujući Majinom zlatnom gumbu, a uz njih je sinoć u finale prošao i Martinin zlatni gumb, pjevač Marko Antolković. Glasovima žirija treće mjesto među finalistima dobio je Benjamin Iličić.

Pročitajte više