Gledatelji Supertalenta se žale: "Oni nisu zaslužili u finale, nije im mjesto tu"

Foto: Press

GLEDATELJI Supertalenta nisu u potpunosti zadovoljni finalistima iz druge polufinalne emisije showa.

Naime, finale su izborili plesač Oleg Tatarynov, pjevačica Anatacha Filimone te plesna skupina Korak. Dio gledatelja na društvenim mrežama sada se žali da plesnoj skupini nije mjesto u finalu showa.

"Žao mi je što nije prošao netko drugi, a ne plesna skupina. Ne mislim da to nije talent, ali ako na kraju glasa publika startne stepenice nisu iste i nije pošteno. Neka se za skupine više od 4 napravi nešto drugo. Samo nova kategorija. Ovako nije pošteno iako su lijepo plesali", "Plesna skupina nije trebala proći", "Plesna skupina nije Supertalent", "Brazilka je trebala proći umjesto plesne skupine", neki su od komentara.

A nisu se samo plesači našli na udaru kritika.

"Pjevanju i plesu nema mjesta u ovom showu", "Pjevanje nije talent", "Pjevačima, plesačima, sviračima i djeci nije mjesto u Supertalentu", žalili su se neki i zbog Anatachinog prolaska.

 

Podsjećamo, Anatacha je izvela hit Whitney Houston i dobila ovacije u studiju. Ukrajinac Tatarynov izveo je, po riječima Maje Šuput, "najseksepilniji nastup ikad", dok je plesna skupina Korak izvela koreografiju inspiriranu Parizom.

Inače, situacija da se gledatelji Supertalenta žale na sudjelovanje većih plesnih skupina već je postala pravilo u svakoj sezoni showa. Nakon što je 2019. godine pobjedu odnijela plesna skupina Transform crew, društvene mreže bile su pune hejterskih komentara.

Pročitajte više