Gledatelji uočili novi detalj: South Park prikazao Meghan kako "kopira" Kate

Screenshot/Foto: Twitter/Profimedia

PRINC Harry i njegova supruga brutalno su ismijani u South Parku. Tvorci serije Trey Parker i Matt Stone u posljednjoj epizodi svoje animirane serije nisu se nimalo suzdržavali sa šalama na račun para, a gledatelji su sada primijetili i da su prikazali Meghan Markle kako "kopira" stil Kate Middleton.

Oprez! Tekst može sadržavati spoilere.

Kada je ona posjećivala kraljevske svečanosti s Harryjem, kružile su glasine da je kopirala neke stilske trikove koje je koristila princeza od Walesa. Kreatori South Parka su to iskoristili i prikazali scene u kojima izmišljeni kraljevski par lijepi sve princezine naslovnice časopisa na kuću Kylea Broflovskog.

Scene traju samo nekoliko sekundi, ali svaka se odnosi na stvarne naslovnice na kojima je Meghan pozirala. Reproducirali su njezinu naslovnicu za Vanity Fair prije nego što se udala za Harryja i jednu na kojoj je nedavno pozirala za The Cut kako bi promovirala svoj podcast.

Meghan nije dospjela na naslovnicu Voguea, za razliku od Kate. "Scenaristi South Parka otišli su toliko daleko da su implicirali da Meghan kopira Catherine. Ovo je bilo majstorski", istaknuo je influencer Jesús Enrique Rosas na YouTube kanalu Royal Rogue.

Harry i Meghan negirali navode da će tužiti South Park

Podsjećamo, nakon objave nove epizode serije izvor je britanskim medijima rekao da je Meghan jako uznemirena zbog načina na koji su ona i njen suprug prikazani i da je "par angažirao odvjetnike zbog South Parka", kao i da bi "mogle uslijediti pravne posljedice".

O svemu se oglasio glasnogovornik para koji je odbacio navode da Meghan i Harry žele tužiti autore serije zbog nedavne epizode. "To su sve budalaštine. Potpuno neutemeljene i dosadne vijesti", izjavio je.

 

Pročitajte više