Gledatelji zgroženi scenom u filmu o princu Andrewu: "Jesmo li trebali ovo vidjeti?"

Foto: Press

Korisnici Netflixa ostali su ogorčeni zbog "nepotrebnog" trenutka u filmu Scoop o princu Andrewu. Novi film govori o zloglasnom intervjuu za BBC-jevu emisiju Newsnight, u kojem se 2019. kraljevska vlast pokušala distancirati od osuđenog pedofila Jeffreyja Epsteina.

U filmu ima mnogo tema za raspravu, uključujući scenu koja prikazuje kulu plišanih medvjedića koju je princ Andrew navodno posložio na svom krevetu u Buckinghamskoj palači, ali gledatelji su se složili da je jedna scena svakako mogla biti izostavljena.

Scena o kojoj je riječ dolazi nakon što je snimljen intervju za Newsnight koji je vodila Emily Maitlis (Gillian Anderson) i koji će se uskoro emitirati na televiziji. Princ Andrew (Rufus Sewell) počinje gledati intervju, ali ubrzo odustaje i odlazi se kupati.

Međutim, dok se pokušava opustiti, čuje reakciju na intervju koja se odigrava u stvarnom vremenu dok njegov mobilni telefon stalno zvoni u drugoj sobi. Izlazeći iz kade, kamera potom pokazuje njegovu golu stražnjicu.

Film se temelji na memoarima Sam McAlister

"Jesmo li stvarno trebali vidjeti golu guzicu princa Andrewa?" upitali su mnogi gledatelji, a novinar Rob Lownie je dodao: "Rufus Sewell je jako dobar, pisanje je vrlo specifično, pokazivanje guzice princa Andrewa vrlo je nepotrebno."

Sewell je kasnije progovorio o tom trenutku, otkrivši da je za scenu nosio protetičku stražnjicu. Scoop je sada dostupan za streaming na Netflixu, a film se temelji na memoarima Sam McAlister, bivše producentice Newsnighta koja je dogovarala intervju s princem Andrewom. Scenarij potpisuju Peter Moffat i Geoff Bussetil, a u filmu još glume Keeley Hawes, Romola Garai i Connor Swindles.

Pročitajte više