Glumac iz Zvjezdanih staza iznenada umro sa samo 33 godine

Foto: Facebook

GLUMAC i glazbenik Jon Paul Steuer, koji je 1990. u Zvjezdanim stazama glumio Klingonca Alexandera Rozhenka umro je 1. siječnja u 34. godini života. Uzrok smrti nije poznat, pišu oregonske novine Willamette Week.

Glumom se počeo baviti sa svega četiri godine, a već s 12 odustao je od nje. Posljednjih godina počeo se baviti glazbom pod umjetničkim imenom Jonny P Jewels.

"Ulogu u seriji dobio sam zato što sam bio jedino dijete na audiciji koje je strpljivo tri sata čekalo da ga našminkaju. Nisam se bavio glumom zbog slave, već zato što sam to volio", rekao je Steuer prije nekoliko godina.

Na službenoj Facebook stranici serije oprostili su se od mladog glumca: "Počivaj u miru, Jon Paul Steuer. Bio je prvi glumac koji je glumio Alexandera u TNG. Nedostajat ćeš nam".

Od njega se oprostio i bend P.R.O.B.L.E.M.S. u kojem je svirao posljednjih godinu dana.

"Jon je bio jedan od najdražih kolega i najboljih izbora za naš bend. Iako je s nama bio tek malo više od godinu dana, neizmjerno će nam nedostajati. On nije bio samo pjevač, bio nam je prijatelj", napisali su na Facebooku.

Osim glazbom, bavio se i ugostiteljstvom te je otvorio veganski restoran 'Harvest at The Bindery' u Portlandu, koji je zbog njegove smrti privremeno zatvoren. 

Pročitajte više