Glumac koji je utjelovio Elvisa: Za ulogu sam jeo pola kilograma slanine dnevno

Foto: EPA

NA nedavnom okruglom stolu za Entertainment Weekly glumac Jacob Elordi gostovao je zajedno s kolegicom iz filma Priscilla Cailee Spaeny i redateljicom Sofijom Coppolom te otkrio da je jeo pola kilograma slanine dnevno kako bi se pripremio za ulogu Elvisa Presleya.

"Pojeo si puno slanine. Priscilla Presley nam je rekla da je Elvis volio jako zagorenu slaninu", rekao je Coppola Elordiju. "U prosjeku sam jeo pola kilograma slanine dnevno. To nije toliko vidljivo jer sam prilično visok, ali nikad nisam bio veći", rekao je Elordi.

Spaeny je zatim ispričala popularnu priču o štruci Fool's Gold - masivnom sendviču od 8000 kalorija koji se sastoji od pola kilograma slanine, štruce kruha od kiselog tijesta, staklenke maslaca od kikirikija i staklenke želea koji je Presley prvi put otkrio na restoranu Colorado Mine Company u Denveru.

 

Kako priča kaže, kralj rock and rolla toliko je volio ovaj sendvič da je, kada je bio kod kuće u Gracelandu, odlučio zadovoljiti svoju želju za štrucom Fool's Golda tako što je odletio u Denver privatnim avionom s nekim od svojih prijatelja. Po dolasku, vlasnici tvrtke Colorado Mine Company dočekali su ih s hrpom sendviča, a Presley je u njima uživao ne napuštajući avionski hangar.

"Mislila sam da je uzeo, kao, let po njih", rekla je Spaeny, na što je Coppola odgovorila: "Priscilla mi je to rekla, budući da su bili tako siromašni, da su živjeli samo od maslaca od kikirikija i sendviča od banane. Pa kad je bio uspješniji, to ga je podsjetilo da je bio dijete."

Tijekom nedavnog pojavljivanja u emisiji The Tonight Show With Jimmy Fallon, Elordi je rekao da je prije nego što je preuzeo ulogu Elvisa u Coppolinom filmu, najviše što je znao o kralju rock and rolla bilo iz Disneyjevog Lilo & Stitch.

Pročitajte više